چاپگرهای جوهرافشان چه کارایی دارند؟
( چاپگرهای جوهرافشان چه کارایی دارند؟ ) کیفیت خروجی جوهرافشان به وسیله درجه وضوح چاپگر و نوع کاغذ تعیین میشود. درجه وضوح چاپگر به وسیله نقطهها در هر اینچ (dpi) محاسبه میشود. هر قطره جوهر به صورت یک نقطه است. تصویر چاپ شدهای با ۲۰۰ نقطه در هر اینچ دارای جوهر بیشتری نسبت به تصویر چاپ شده با ۱۰۰ نقطه در هر اینچ است. چاپگرهای جوهرافشان قادر به پشتیبانی از بیشینه درجه وضوح ۴۸۰۰ dpi هستند. از آنجا که جوهرها پیش از خشک شدن تا حدی در کاغذ پخش میشود، چاپگرهای جوهرافشان قادر به دستیابی به خروجی با کیفیت بالاتر با dpi کمتر هستند. تنظیم درجه وضوح چاپ به ۲۰۰ dpi تصویری نسبتا خوب را در پی داشته و مصرف جوهر را نیز کاهش میدهد.
کاغذهای جوهرافشان در بافت سطحی متفاوت هستند. کاغذ عکس براق برای تبدیل تصاویر دیجیتال به عکسهای چاپ شده مورد استفاده قرار میگیرد، در حالی که کاغذ مات قادر به تولید گزارشهای تمام رنگی است. کاغذهای کتانی و کاغذهای بافت دار جوهر را در جایی که وارد کاغذ شده است، پس میدهند. برای بهترین نتیجه از کاغذهایی که برای چاپگرهای جوهرافشان طراحی شدهاند، استفاده کنید. در پکیج جامع دیجیتال مارکتینگ تخصصی نوکارتو میتوانید پیرامون موضوع بازاریابی عناصر چند رسانه ای، اطلاعات جامعی را بهدست بیاورید.
سرعت چاپگر براساس تعداد صفحات در هر دقیقه (ppm) محاسبه میشود. چاپگرهای جوهرافشان به طور میانگین ۲۰ صفحه در هر دقیقه چاپ میکنند. چاپ رنگی بسیار کندتر از خروجی سیاه و سفید است. سرعت چاپ سیاه و سفید ۱۸۱۸ صفحه در هر دقیقه است و خروجی رنگی به ۱۲ ppm کاهش مییابد. هر چند چاپگرهای جوهرافشان بسیار مقرون به صرفه هستند اما هزینه مصرفی آنها بالاست. تعویض کارتریج چاپ گران است. در صورتی که خروجی چاپگر تصاویر تمام رنگی باشد، هر از گاهی باید کارتریجهای رنگ را تعویض کنید. کاغذهای ویژه برای عکسهای براق نیز گران است. برای استفاده از چاپگرهای جوهرافشان در تولید چند رسانه ای انواع کاغذ و هزینه جوهر باید در نظر گرفته شوند.
چاپگر عکس یک چاپگر رنگی است که برای تولید عکس طراحی شده است. چاپگرهای عکس قادر به توزیع خروجی عکس با کیفیت آزمایشگاهی هستند. بسیاری از چاپگرهای بهترین عکس مبتنی بر فناوری جوهرافشان میباشند. این چاپگر ها از یک کارت رسانه دوربین دیجیتال استفاده کرده و دارای پنل فشردن دکمه جهت تنظیم اندازه، کیفیت و تعداد نسخههای چاپی هستند. نیازی نیست پیش از چاپ، تصاویر وارد کامپیوتر شوند. این امر موجب افزایش سهولت و سرعت به اشتراک گذاری تصاویر دیجیتال میشود. بعضی از چاپگرهای جوهرافشان به عنوان چاپگر عکس و یک چاپگر استاندارد به وسیله افزودن یک شیار کارت رسانه و کنترل پانل برای مدیریت چاپ عکس پیکربندی میشوند. چاپگرهای گرانقیمت عکس از فناوری پالایش رنگینه برای خروجی استفاده میکنند. چاپگر Dye Sublimation از گرما برای انتقال رنگینه رنگی به کاغذهایی با پوشش مخصوص استفاده میکند. این چاپگر ها در تنظیمات حرفهای چون استودیوهای عکس و آزمایشگاههای تصاویر دیجیتال پیدا میشود.
چاپگرهای لیزری از فناوری مشابه نسخه برداری برای ترکیب متن و تصویر در کاغذ استفاده میکنند. این نوع چاپگرها، چاپگرهای کاغذی نامیده میشوند، زیرا کل یک صفحه به حافظه الکترونیکی چاپگر (پیش از آن که شکلی روی صفحه نقش بندد) انتقال مییابد.
چاپ لیزری با انتقال سند به حافظه الکترونیکی چاپگر آغاز میشود. سپس یک اشعه لیزری استوانه هادی نور (OPC) را که شارژ الکتریکی منفی به جای میگذارد و در آن تصاویر و متنها به نمایش در میآیند اسکن میکند. تونر، شکلی از جوهر پودری است که جذب این نواحی شارژ شده میشود. زمانی که کاغذ در چاپگر به حرکت در میآید از زیر استوانه OPC که تونر در آن قرار دارد، عبور میکند. سایر چرخانندهها گرما و فشار را برای ترکیب مواد چاپی در صفحه، میافزایند. از آنجا که چاپگرهای لیزری یک صفحه کامل را یک مرتبه چاپ میکنند سرعت آنها از چاپگرهای جوهرافشان بیشتر است چاپگرهای لیزری دارای درجه وضوح ۶۰۰ تا ۲۴۰۰ dpi هستند. سرعت معمول چاپ از ۲۰ تا ۴۵ ppm متفاوت است. چاپگرهای لیزری بیشتر در دفاتر کار با ویژگی چاپ سیاه و سفید آن شهرت دارند که کیفیت و سرعت آنها نیز باور نکردنی است. چاپگرهای جوهرافشان به خاطر رنگی بودن بر چاپگر لیزری استاندارد برتری داشتند. اما فناوری لیزر رنگی امکان توزیع خروجی رنگی با کیفیت بالا را با هزینه ای مناسب فراهم آورده است.
چاپگرهای لیزری رنگی تونرهای زرد، فیروزهای و بنفش را به تونر سیاه قدیمی افزودهاند. استفاده از تونرهای اضافه سرعت چاپ را کاهش میدهد. لیزر هر رنگ را به طور مجزا به درام OPC اسکن کرده و گذری جداگانه از درام جهت جمعآوری هر رنگ برای کل صفحه ایجاد میکند. چاپگرهای اولیه، کاغذ را برای جمعآوری یک رنگ خاص، در هر زمان از درام عبور میدادند، اما حرکت پیوسته کاغذ به جلو و عقب غلتکهای چاپگر، اغلب خروجی رنگی نادرستی را تولید میکرد. امروزه چاپگرهای لیزری یک مرحلهای به راحتی درام را چهار مرتبه حول تونر جمعآوری هر رنگ به حرکت در میآورند و سپس کاغذ را یک بار برای انتقال تصویر رنگی نهایی عبور میدهند. چاپگرهای لیزری رنگی بسیار کندتر از چاپگرهای لیزری سیاه و سفید هستند، زیرا برای هر رنگ پردازش اضافهای وجود دارد.
چاپگرهای لیزری رنگی به ظرفیت حافظه الکترونیکی بیشتری نیاز دارند. یک صفحه کامل با تصویر رنگی ۶۰۰ dpi به ظرفیت حافظه چاپگر بیش از ۱۶ مگابایت نیاز دارد. در صورتی که چاپگر قادر به شکلدهی تمامی صفحه در حافظه خود نباشد تنها آن بخشی را چاپ خواهد کرد که در حافظهاش قرار دارد. در برخی از شرایط، حافظه غیرکافی یک پیام خطا تولید کرده و صفحه اصلا چاپ نخواهد شد. چاپگرهای لیزری رنگی باید دارای حافظه اصلی ۱۲۸ تا ۵۱۲ مگابایت باشند.
چاپگرهای لیزری دستگاه های خروجی مطلوبی هستند، زیرا از کیفیت بالایی برخوردار بوده و سرعت خروجی آنها بالا است. البته کار با این چاپگر ها هزینه بر است. از جمله هزینه های عملیاتی این دستگاه ها میتوان به کارتریجهای تونر، قراردادهای خدماتی و کاغذ اشاره کرد. چاپگرهای لیزری همچنین به شرایط محیطی ویژه نیاز دارند. اکثر دفاتر کار توسعه چند رسانه ای چاپگرهای لیزری را از طریق ارتباطات شبکه به اشتراک گذاشته و بدین وسیله از هزینه های کاربران میکاهند. اکثر چاپگرهای لیزری دارای کارتهای شبکه درونی برای LAN های (شبکه های محلی) اترنت هستند. خدمات تخصصی اینستاگرام اعتبار و تداوم کسب و کارتان را تضمین میکند.
نکاتی برای انتخاب یک چاپگر
- * درجه وضوح (که بر حسب dpi محاسبه میشود)
- * سرعت (که بر حسب تعداد صفحات چاپ شده در هر دقیقه محاسبه میشود)
- * هزینه چاپگر
- * هزینه مواد مصرفی (کاغذ، جوهر و تونر) : ویژگیهای کاغذ (شکلهای کاغذ پیوسته، استاندارد (legal)، برچسب ها، پاکت نامه و کاغذهای دو طرفه)
- * ظرفیت حافظه درونی (هر چه این ظرفیت بیشتر باشد، بهتر است)
- * کامپیوتر و رابط شبکه (USB، موازی، کابل اترنت)
- * نیازمندیهای نگهداری (قراردادهای خدماتی، نیازمندیهای نظافت و محیط عملیاتی)
علاوه بر چاپگرهای استاندارد، دستگاه های چاپ دیگری نیز برای برنامه های کاربردی تخصصی وجود دارد. از جمله این دستگاه ها میتوان به رسامها (پلاترها)، چاپگرهای قابل حمل و چاپگرهای برچسب اشاره داشت. به دستگاه ترکیبی که چاپگر، اسکنر، فکس و فناوری کپی را در یک دستگاه واحد ترکیب میکند چاپگر چند کاره گفته میشود. این دستگاه از اشغال فضای اضافه روی میز جلوگیری کرده و نیاز به خرید دستگاه های خروجی مجزا را مرتفع میسازد. تمامی دستگاه های چاپ از روش ضربهای یا غیر ضربهای استفاده میکنند. به هنگام انتخاب چاپگر برای توسعه چند رسانه ای باید هدف خروجی و رسانه جهت چاپ را مد نظر داشته باشید. در صورتی که اسناد، گزارشهایی متنی برای پرسنل باشند، نیازی به چاپگرهای گران قیمت و با کیفیت بالا نیست. در صورتی که رسانه، تصاویری با جزئیات کامل برای تولید طرح هستند، آنگاه به چاپگری با درجه وضوح رنگ بالا نیاز است.
شبکه ها
پروژه های چند رسانه ای به ورودی افرادی که به طور مستقل با کامپیوتر های شخصی خود کار میکنند، نیاز دارند. یکپارچه سازی این کار به شبکه ای از کامپیوتر ها نیاز دارد. یک شبکه مجموعهای از کامپیوتر های متصل به هم از طریق یک لینک ارتباطی برای اشتراکگذاری سخت افزار ، داده ها و برنامه ها است. شبکه ها همچنین امکان کار پردازندههای مجزا در هر کامپیوتر را روی یک وظیفه به تنهایی فراهم میآورند. پروژه های پیچیده تولید برای توالیهای انیمیشن از طریق آرایهای از پردازندههای کامپیوتری تحت شبکه به نام “ render farm” انجام میگیرد. شبکه ها شالودهای هستند که کار توسعه دهندگان و منابع کامپیوتر های شخصی آنها را به یکدیگر مرتبط میسازند.
شبکه های کامپیوتر ای به WAN (شبکه گسترده) یا LAN (شبکه محلی) دستهبندی میشوند. WAN کامپیوتر های یک ناحیه وسیع جغرافیایی را از طریق خطوط ارتباطی تأمینکننده سرویس بیرونی نظیر شرکت کابلی یا تلفن به هم متصل میسازد. یک توسعه دهنده قادر به انتقال فایل های دیجیتال از طریق ضمیمههای ایمیل یا استفاده از پروتکل انتقال فایل (FTP) برای افزودن فایل های دیجیتال به یک سرور شبکه راه دور است. در هر دو صورت، کامپیوتر به سیستم های دیگر از طریق لینک های ارتباطی بیرونی متصل میشود.
اینترنت شکلی ویژه از شبکه گسترده و شبکه ای از شبکه هاست که از پروتکل کنترل انتقال و پروتکل اینترنت (TCP / IP) برای ارسال داده از یک کامپیوتر میزبان به کامپیوتر دیگر استفاده میکند. پروتکل ها یا قوانین انتقال داده، انتقال و آدرسدهی داده های میان هر کامپیوتر میزبان را کنترل میکنند. اینترنت در سال ۱۹۶۹ به عنوان یک پروژه تحقیقاتی دولتی با چهار سیستم کامپیوتری مرتبط به هم برای اشتراک منابع سیستم بود. بیست سال بعد، اینترنت با توسعه پروتکل های HTTP (پروتکل انتقال فوق متن) توسط Tim Berners Lee برای وب جهان گستر (www) توسعه یافت. با استفاده از خدمات دیجیتال مارکتینگ شرکت نوکارتو میتوانید به کسب و کار خود رونق بخشید.
وب چند رسانه ای تعاملی را به اینترنت معرفی کرد. صفحات وبی که با HTML (زبان نشانه گذاری فوق متن) نوشته میشوند چند رسانه ای را از طریق مرورگری چون Internet Explorer یا Safari نمایش میدهند. هاپیر لینکها منابع یک صفحه وب را به موقعیتهای دیگر متصل میسازند. هایپرلینک ها به وسیله Uniform URL) Resourse Locator) تعریف میشوند که مسیر یک منبع اینترنت چون تصویر، صفحه وب یا فایل ویدئویی را مشخص میسازد.
کارآمدیهای وب در مدل کلاینت سرور آن جهت توزیع داده قرار دارد. کامپیوتر های سرور به ارسال و ذخیره سازی داده به کامپیوتر کلاینت میپردازند. کامپیوتر های کلاینت دارای نرم افزار هایی جهت باز کردن و پردازش فایل های داده هستند. زمانی که داده از یک سرور دانلود شد، برنامه های کاربردی موجود در کامپیوتر کلاینت، نظیر مرورگرها و plug – in ها به نمایش محتوای داده میپردازند. کامپیوتر های کلاینت به پردازش محلی داده ها پرداخته که بسیار کارآمدتر از پردازش این داده ها در یک کامپیوتر سرور به اشتراک گذاشته شده توسط هزاران کاربر است.
فرمت های فایل داده خاص برای تضمین سازگاری داده در هر سیستم کلاینت ضروری هستند. به عنوان مثال، فرمت های فایل های تصویر از gif، jpg یا png و فرمت های فایل های متنی از html یا pdf استفاده میکنند. عدم سازگاری میان پلتفرم های کامپیوتر و فرمت های فایل داده از طریق ارتباطات شبکه و پروتکلهای شبکه جهانی وب کمکم رو به ناپدید شدن است و شبکه محلی (LAN) مجموعهای از کامپیوتر های متصل به هم در یک سازمان است. بسیاری از منازل دارای شبکه LAN برای اشتراک گذاشتن چاپگر ها و دستیابی به اینترنت هستند. توسعه دهندگان چند رسانه ای کامپیوتر ها را برای توزیع فایل ها، دستیابی برنامه های کامپیوتر ای از یک سرور محلی یا به اشتراک گذاشتن دستگاه های سخت افزاری به هم متصل میسازند. میتوان کامپیوتر های شبکه LAN را با استفاده از کابل زوج به هم تابیده که مشابه خط تلفن است به یکدیگر متصل ساخت (البته ارتباط بیسیم بسیار مرسومتر است).
اترنت مجموعهای از پروتکلها برای کنترل جریان داده در یک شبکه LAN است. اترنت چگونگی انتقال فایل ها، سرعت انتقال و کابل های استفاده شده در متصل ساختن کامپیوتر ها را تعریف میکند. بسیاری از شبکه های LAN از ارتباط بیسیم استفاده مینمایند زیرا کامپیوتر ها سیارتر شدهاند و کاربران دستیابی شبکه انعطافپذیری را ترجیح میدهند. یک شبکه بیسیم به نقطه دسترسی (AP) نیاز دارد که به انتشار سیگنال رادیویی در یک ناحیه سلولی میپردازد. AP غالبا شامل یک فایروال است که از دستیابی شبکه بیسیم بدون مجوز جلوگیری میکند. AP به یک سیستم شبکه ای بزرگتر از طریق مودم کابلی یا مسیریاب (سوئیچی برای کنترل جریان داده در یک شبکه) متصل میشود. کامپیوتر ها برای ارسال و دریافت داده ها از طریق امواج رادیویی به کارت بیسیم با قابلیت بیسیم درونی نیاز دارند.
Wi – Fi و بلوتوث دو استاندارد بیسیم محبوب هستند. (Wireless Fidelity) Wi – Fi یا استاندارد b802.11 با فرکانس رادیویی ۴/۲ گیگاهرتز به انتقال داده میپردازد. نرخ انتقال ۱۱ مگابیت در ثانیه است و ۳۰۰ فوت دور از AP میباشد. فاصله، تداخل و تعداد کاربران میتوانند بر نرخ انتقال تأثیر بگذارند. پروتکل بلوتوث در سال ۱۹۹۴ برای برقراری ارتباط میان دستگاه ها در قالب ۳۰ فوت و با سرعت یک مگابیت در ثانیه تولید شده است. بلوتوث برای انتقال داده میان کامپیوتر های نزدیک و PDA ها و برای برقراری ارتباط با چاپگر مجاور یا سایر دستگاه های جانبی طراحی شده است.
شبکه ها بر قدرت کامپیوتر های منحصر به فرد افزوده است و کارآمدی کاربران کامپیوتر را نیز افزایش داده است. شبکه ها نیز وسیلهای جهت تأمین دیدگاههای Bush و Nelson در ساخت دنبالهای از یک نقطه اطلاعاتی به نقطهای دیگر هستند. شما میتوانید با استفاده از پکیج جامع بازاریابی و تبلیغات تخصصی اینستاگرام باعث پیشرفت کسب و کار خود شوید.
برای مطالعه مقاله های دیگر در زمینههای مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات اینجا کلیک کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.