شبیه سازی صدا و کاربرد آن
( شبیه سازی صدا و کاربرد آن ) در شبیه سازی صدا ، کامپیوتر برای یک دستگاه الکترونیکی تخصصی به نام شبیه ساز دستورهایی صادر میکند که در نتیجه آن صدا هایی متناظر با دستورات تولید میشود. رایجترین فرمت برای این دستوراتMIDI یا رابط دیجیتالی آلت موسیقی است. همانطور که از نام آن پیداست، MIDI به منظور ارائه روشی استاندارد برای اتصال آلات موسیقی، شبیه سازها و سایر وسایل دیجیتال به کامپیوتر توسعه داده شده است. در پکیج جامع دیجیتال مارکتینگ تخصصی نوکارتو میتوانید پیرامون موضوع بازاریابی عناصر چند رسانه ای، اطلاعات جامعی را بهدست بیاورید.
MIDI یک فرمت صوتی برای به تصویر کشیدن عناصر تشکیل دهنده موسیقی در قالب کدی دیجیتال است. منظور از ارائه این کدها عبارتند از:
- * سازهای ویژه
- * نتها
- * نیرو و مدت زمان اعمال موسیقایی (فشار دادن یک کلید و کوبش روی طبل)
- * جهتدهی به دستورات در کانال های مختلف شبیه ساز برای تولید موسیقی با قطعات متعدد در آن واحد (مانند گیتار به همراه طبل بزرگ)
- * عملکردهای گوناگون کنترل تخصصی (فعالسازی اجرای چند کاناله و غیره)
پیش از توسعه MIDI در سال ۱۹۸۳، هیچ تضمینی وجود نداشت که پخش موسیقی شبیه سازی شده در دو سیستم متفاوت یک صدای واحد تولید کند. یک سیستم ممکن بود کدی دودویی را به صدای گیتار اختصاص دهد و سیستمی دیگر همان را برای فلوت به کار ببرد. تولید کنندگان تنها در صورتی میتوانستند مطمئن باشند که صدا های آنها درست پخش میشود که همه جنبههای سیستم پخش را تحت کنترل خود میگرفتند. MIDI صدای شبیه سازی شده را استاندارد کرد. خدمات تخصصی اینستاگرام اعتبار و تداوم کسب و کارتان را تضمین میکند.
پیامهای MIDI: دستورات MIDI به پیامها معروف هستند. پیامها را میتوان به صورت کلی به سیستم MIDI فرستاد یا به هر یک از ۱۶ کانال مجزا هدایت کرد. سازها یا صوتهای انسانی گوناگون را میتوان به هر یک از این کانال ها اختصاص داد و پیامهای تغییر برنامه را میتوان بارها و بارها برای تعویض ساز در کانالی معین به کار برد. بیشتر سیستم های MIDI چند صدا یی هستند (میتوانند با پردازش همزمان اطلاعات در کانال های مختلف سازهای گوناگون را در آن واحد بنوازند).
پیامهای مربوط به اجرا شامل نت روشن، نت خاموش، نت نواخته شده و شتابی هستند که نت در آن نواخته میشود. این پیامها شبیه ساز را به نواختن نتی مشخص با دامنه ای معین، در مدت زمانی معلوم وادار میسازند. سیستم های MIDI معمولا چندآوایی هستند (میتوانند بیش از یک نت را هم زمان بنوازند، بنابراین میتوانند، برای مثال، صدای حاصله از نواخته شدن پنج کلید پیانو را به طور همزمان تولید کنند).
اجزای تشکیل دهنده سیستم صوتی MIDI: سادهترین سیستم صوتی MIDI سه جزء تشکیل دهنده عمده دارد. یک آلت موسیقی دیجیتال برای تولید پیامهای MIDI بر اساس اقدامات اجراکننده، یک PM شبیه ساز صدا برای تفسیر پیامها و تولید موج آنالوگ متناظر با آنها و یک سیستم آمپلیفایر بلندگو برای خروجی صدای آنالوگ. در این سیستم پایه، کیبوردی را میتوان در نظر گرفت که از طریق یک شبیه ساز در کانال ۵ به صورت زنده پیانو مینوازد. همچنان که نوازنده مینوازد صدا نیز تولید میشود.
از آنجا که اجرایMIDI، جریانی از پیامهای دیجیتال تولید میکند، دستورات MIDI میتوانند ثبت، ویرایش و دوباره به کار گرفته شوند. در حقیقت، یک کیبورد به تنهایی میتواند قطعههای چندین ساز را برای یک گروه، یا برای اجرای یک سمفونی تصنیف کند. در مجموع، برای تنظیم جریان دستورات MIDI به سمت کانال های مناسب شبیه ساز چند صدایی، تنها به یک دستگاه نیاز است. چنین دستگاهی توالی ساز نامیده میشود. توالی ساز جریان یا توالی داده های MIDI را کنترل میکند. توالی ساز میتواند قطعه پیانوی تصنیف را به کانال ۵، قطعه سازدهنی را به کانال ۱، قطعه طبل را به کانال ۲ و غیره ارسال کند. نتیجه، یک اجرای گروهی شبیه سازی شده خواهد بود.
MIDI در یک کامپیوتر چند رسانه ای: کامپیوتر ها با استفاده از کارت صدا و نرم افزار توالی ساز از سیستم های MIDI تقلید میکنند. کارت صدا، شبیه ساز و رابطهایی با ابزارهای ورودی پشتیبان MIDI را نیز در خود دارند. کیبورد یا هر ساز دیگری میتواند از طریق ورودی استاندارد MIDI روی کارت صدا به کامپیوتر متصل شده و پس از آن کامپیوتر میتواند برای نواختن هر ساز MIDI ای به طور مستقیم به کار گرفته شود.
کامپیوتر را همچنین میتوان برای خلق یک تصنیف به کار برد. با بهره بردن از نرم افزار توالی ساز، نتها بر مقیاسی موسیقایی قرار میگیرند و تصنیفی اصیل به سادگی خلق میشود. ترکیبات دیگر، از جمله آنهایی را که هنرمندان تولید کردهاند نیز میتوان وارد کرد. سپس هر قسمت تصنیف را میتوان به شکل گستردهای از راههای گوناگون ویرایش کرد. گام، ضرب، مدت زمان، میزان صدای نتها، تنظیم و زمانبندی سازها به آسانی با توالی ساز تغییر میپذیرند.
MIDI، با در دست یک فرد قرار دادن کنترلی بر گستره تقریبا نامحدود سازها و پارتیتورها، موسیقی را به شدت تغییر داد. با استفاده از خدمات دیجیتال مارکتینگ شرکت نوکارتو میتوانید به کسب و کار خود رونق بخشید.
مقایسه صدای شبیه سازی شده با صدای نمونه برداری شده
نمونه برداری و شبیه سازی دو ترفند بسیار متفاوت برای به کار بردن صدا در نرم افزار های چند رسانه ای هستند. نقاط قوت و ضعف نسبی آنها را میتوان به شرح زیر خلاصه کرد.
مزایای به کارگیری صدای نمونه برداری شده
صدای نمونه برداری شده عملا در هر کامپیوتر مدرنی با کیفیت بالا پخش میشود. همچنین میتوان آن را به راحتی ایجاد و ویرایش کرد.
کیفیت بالا: تکامل فناوری دیجیتال این امکان را فراهم ساخت تا بتوان هزاران هزار نمونه در هر ثانیه ثبت و آنها را در نرخ بیت هایی ضبط کرد که اثر کمی سازی به حداقل برسد. علاوه بر این، پدید آمدن CD صوتی در دهه ۱۹۸۰ (استانداردی کم و بیش جهانی برای موسیقی های فای) پشتیبانی و پذیرش گسترده صدای نمونه برداری شده را رواج داد. استانداردهای دیگر، مانند DVD صوتی نیز تواناییهای صدای نمونه برداری شده را توسعه دادند. در نتیجه، فایل های صوتی با کیفیت و طیف گستردهای از ترکیبات دیگر، از جمله آنهایی را که هنرمندان تولید کردهاند نیز میتوان وارد کرد. سپس هر قسمت تصنیف را میتوان به شکل گستردهای از سخت افزار و نرم افزار های پشتیبان به وجود آورد.
سادگی خلق اثر: صدای نمونه برداری شده یک صدای ضبط شده است. یک کامپیوتر، مجهز به میکروفون و نرم افزار مناسب، به راحتی میتواند هر صدای طبیعی را ضبط کند. استفاده از نرم افزار ضبط صدا بسیار آسان است و به هیچدانش تخصصی درباره منبع صدا نیاز ندارد. برای مثال میتوانیم یک سمفونی را بدون دانستن هیچ چیز درباره تصنیف موسیقی ضبط کنیم.
سادگی ویرایش: به محض اینکه صدای نمونه برداری شده ضبط شد، به راحتی ویرایش میشود. نرم افزار ویرایش صدا به کاربران اجازه میدهد صدا را به صورت گرافیکی نمایش دهند، بخشهایی از صدا ها را انتخاب کنند، ببرند، کپی کنند و بچسبانند، درست به روشهایی مشابه با عملیات آشنای متن و گرافیک. طیف وسیعی از تنظیمات و بهبود بخشی عملی هستند، از جمله فیلترهایی برای تغییر دامنه فرکانس، میکس کردن تراکهای صدا و بیشمار جلوههای صوتی (پژواک، طنین و غیره). دانش تخصصی تئوری صوت، گرچه سودمند است، اما برای ویرایش و آزمایش صدای نمونه برداری شده ضرورت ندارد.
کیفیت پخش منسجم: همه کامپیوتر ها صدای نمونه برداری شده را به یک شکل تولید میکنند. به شرط این که سیستم های پخش، امکانات بلندگویی مشابه داشته باشند، کاربران دقیقا صدا هایی را میشنوند که تولید کنندگان در نظر داشتهاند. شما میتوانید با استفاده از پکیج جامع بازاریابی و تبلیغات تخصصی اینستاگرام باعث پیشرفت کسب و کار خود شوید.
برای مطالعه مقاله های دیگر در زمینههای مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات اینجا کلیک کنید.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟در گفتگو ها شرکت کنید.